O variantă delicioasă și ușor de preparat a clasicilor Mozzarella Sticks. Rețeta Bastonașe Mozzarella Sticks în Crustă de ierburi te va ajuta să creezi bețișoare cremoase de mozzarella învelite într-o crustă crocantă și aromată. Crusta este obținută dintr-un amestec de pesmet, ierburi uscate și proaspete, precum oregano, busuioc și pătrunjel, și un strop de usturoi.
Această rețetă îți permite să te bucuri de gustul delicios al bastonașelor de Mozzarella Sticks în Crustă de ierburi fără a folosi cantități mari de ulei. Poți alege să le gătești:
- La cuptor: Pentru o variantă crocantă și sănătoasă;
- Prăjite în ulei: Prăjite în oală cu ulei sau folosește o tigaie antiaderentă și doar puțin ulei pentru a rumeni bețișoarele.
- În air fryer: Pentru o variantă rapidă folosește un air fryer.
Bastonașele Mozzarella Sticks în Crustă de ierburi sunt ușor de preparat, simplă și rapidă, perfectă atât pentru o cină în familie, cât și pentru o petrecere. Poți adapta rețeta în funcție de preferințele tale. Poți adăuga alte ierburi, de exemplu cimbru, rozmarin sau salvie. De asemenea, poți adăuga și alte condimente.
Sfaturi:
- Dacă nu ai sare de usturoi, poți folosi sare normală și praf de usturoi.
- Pentru o variantă vegetariană poți înlocui ouăle cu un amestec de năut și apă.
- Pentru o crustă mai crocantă, poți da bastonașele de brânză de două ori prin pesmet.
- Dacă alegi variata de gătit în ulei, asigură-te că uleiul este suficient de fierbinte. Altfel, bastonașele de brânză vor absorbi prea mult ulei.
- Servește bastonașele Mozzarella Sticks calde cu un sos la alegere, cum ar fi sos de roșii, sos aioli sau sos de iaurt. Servește-le calde pentru a te bucura pe deplin de Rețeta Bastonașe Mozzarella Sticks în Crustă de ierburi.